Tynaarlo

Villapark Akenveen
Fase 2

Uitbreiding 50 villa’s

De vakantievilla’s worden ontwikkeld op ruime kavels met een gemiddelde oppervlakte van 550 vierkante meter. De woningen hebben een oppervlakte van 126 vierkante meter. Daarnaast zijn de woningen voorzien van zonnepanelen, een warmtepomp en zeer goede isolatie en zijn daarmee een aanvulling voor de omgeving en het milieu. Elke woning heeft 3 slaapkamers en 2 badkamers, verdeeld over 2 woonlagen.

De vakantiewoningen die Proyeco ontwikkelt moeten u, als particulier, de mogelijkheid geven te investeren op een verantwoorde manier. Een vakantiewoning van Proyeco is de perfecte investering voor iemand die bewust met zijn of haar geld, tijd en het klimaat wil omgaan. 

Vakantiewoningen van Proyeco zijn een toekomstbestendige investering. Dit komt in de eerste plaats door de toenemende vraag naar vakantiewoningen in Nederland. Daarnaast kan de investeerder de verhuur van zijn of haar vakantiewoning 100% uit handen geven. Tot slot zijn de woningen van Proyeco volledig energieneutraal.

Het aanschaffen en exploiteren van een vakantievilla biedt de unieke mogelijkheid om zelf gebruik te maken van uw investering, terwijl u de rest van het jaar rendement in de vorm van verhuur-inkomsten genereert.

Digitale brochure

Wilt u meer weten? Download de brochure voor meer informatie over de Proyeco vakantiewoningen. 

In de brochure vind u (technische) details over de woningen en het vakantiepark.